Mash Steak – Skovriderkroen
En af mine store favoritter de seneste år har været MASH Steak – Første gang et steakhouse i international stil har slået sig ned i Danmark.
Vi havde på redaktionen hørt om en udskiftning i kødet – vores Canadiske favorit var blevet skiftet ud med en, efter MASH eget udsagn, bedre kvalitet fra Uruguay. Den måtte vi prøve. Det blev Skovriderkroens lokaler der fik lov til at lægge hus til vores store Zegna, IWC og Rolex bande.
Skuffelsen sad dybt i vores alles øjne og smagsløg. Det var det dårligste stykke kød vi har fået serveret på MASH, eller noget andet internationalt steakhouse, for den sags skyld.
Smagen i kødet var flad, strukturen var senet og alt andet end den møre og fantastiske standard de ellers er kendt for.
MASH skal passe på ikke at gå på kompromis med kvaliteten. De får et par chancer mere – men 3 strikes and you’re out! Så er det blot synd der ikke findes andre i deres (tidligere) kaliber. Du er velkommen til at kommentere dette indlæg hvis du har et tip til Danmarks bedste steakhouse.