Hellerup Klub er det nyeste skud på stammen inden for restauranter i Hellerup. Borbi Magazine tog forbi en kold decemberdag.
Hellerup har fået sit eget nye brasserie, der holder til i de gamle berømte lokaler på Hellerup Park Hotel hvor Saison i tidligere dage holdt til. Det var på tide lokalerne fik sig en update, og med tippet om åbningen tog vi 2 fra redaktionen ud for at se stedet an.
Vi bookede bord online samme dag, og da vi kom 18.45 var der travlt. Rigtig travlt. Alt for travlt. Vi trådte ind i restauranten og ingen ænsede os. Tjenerne sprang rundt og selv om de havde set os gik der hvad der føltes som 5 minutter før vi blev budt velkommen og anvist vores bord. Dette dur ikke – man står midt i lokalet og kigger rundt. Jeg var glad for at jeg ikke ankom alene som den første i et selskab, så havde tiden været meget lang!
Da vi blev anvist et bord, var vi heldige at blive seated ved vinduet. Et hyggeligt bord og nu begyndte forventningerne at komme. Lokalerne er fantastisk smukke og flot indrettet i ægte bistro stil. På bardisken stod en buket med nær 100 røde roser. God stil.
Efter lang tid kom tjeneren hen til os og spurgte hvad vi ville have – det var svært at fortælle, da vi endnu ikke var blevet præsenteret for et menu kort. Ups. Menuen er lækker og består af noget for de fleste brasserie elskere. Vi besluttede os for at gå direkte på et par steaks, som tjeneren mente var et godt valg og lovede var super lækkert. Dertil bestilte vi bearnaise og Trøffel-parmesan fritter.
Maden
Da maden ankom fik vi en gange bearnaise sauce og en gange steak sauce, på trods af at vi begge havde bestilt bearnaise. Tjeneren lovede at komme med en ny bearnaise, men det skete aldrig. Fritterne kom også kun i en portion der lignede 1 persons bestilling, men da vi bad om mere fik vi det.
Kødet var hvad jeg vil kalde middelmådigt. Ikke dårligt, men heller ikke godt – det kunne de godt have gjort bedre. At tjeneren aldrig spurgte hvordan det skulle være stegt siger måske også lidt om den attention kødet havde fået. Fritterne med trøffel og parmesan var til gengæld fantastisk lækre, og bearnaise saucen var også vellavet.
Til dessert fik vi et par petit fours der var et par Sarah Bernard kager og temmelig uinspirerende. Under hele middagen kom en tjener ikke en gang forbi og spurgte om vi ønskede mere at drikke eller lign. De skulle prajes som en anden taxi i NYC.
Opsummering
Stedet er alt i alt godt. Maden er hæderlig og indretningen er hyggelig. Publikummet er typisk Hellerup – behageligt og man føler sig hjemme. Betjeningen er til gengæld ikke god. Der skal strammes op og personalet skal lære at smile mere og tage imod folk hurtigere og komme forbi jævnligt.
Vi vil give dem en ny chance, og håber de får styr på detaljerne, for intentionen og potentialet ligger lige for fødderne.
Hellerup Park hotel huser i øvrigt også La Rocca som vi også har lavet en anmeldelse af – læs den her.