Tisvilde Bistro er åbnet i Hellerup, ved Waterfront shopping center, og ligger med udsigt til vandet. Det er New York der møder Tisvilde – I super stil, god mad og cool musik.
Vi havde sat Tisvilde Bistro stævne en lørdag aften, med målet om god mad og tasty drinks. Rygterne gik at stedet skulle være værd at besøge, og vi endte ikke med at blive skuffede.
Restauranten med det misledende navn, ligger i Hellerup, som en del af Waterfront Shopping Center. Men der er ingen shopping center feeling over restauranten. Vi havde booket bord til 20.30, og da vi kom blev vi mødt af en mindre kø – et godt tegn, stedet var fyldt.
Vi blev mødt professionelt og fik hængt jakkerne og anvist vores bord, dejligt placeret med udsigt ud til kanalen. Generelt oplevede vi en meget venlig, og opmærksom betjening, og det på trods af at det var tjenerens første dag.
Omgivelserne
Selve restauranten er imponerende indrettet, og er i virkeligheden en af de første restauranter i Danmark som har en følelse af at man lige så godt kunne sidde på en restaurant i New York eller Singapore. Dog med det tvist af små sommerhus-puder i sofaerne, der giver en følelse af sommer og strandområderne omkring Tisvilde. Det er en stor restaurant, der er indrettet med imponerende lamper, ikke mindst en meterlang lampeskærm i rød der er centralt placeret over baren. Stole og sofaer er behagelige at sidde i, og hele restauranten bærer præg af at være rigtig godt gennemtænkt. Tisvilde Bistro – det er godt gået!
Da klokken nærmede sig 21, blev gardinerne trukket for, og det var med til at give den internationale stil til stedet – vi kunne nu sidde uden Paparazzi’erne siddende på lur udenfor, og give den gas:-)
Maden
Menukortet er enkelt, og man kan købe retterne enkeltvist eller blande og i skrivende stund betale 325 for 3 retter i weekenderne. Det er et lækkert og godt menukort der lever op til Bistro konceptet. Vi startede med henholdsvis oksecarpaccio og en tunmousse med Avocado, og var begge yderst tilfredse. Carpaccioen var tilsmagt med trøffelolie og rå, fintsnittede blomkål som sammen gav en dejlig og veltilpasset smag. Til hovedret valgte vi begge en Steak, der var fint tilberedt Medium, og vi blev naturligvis spurgt hvordan vi ønskede den stegt.
Der var en sauce med til steaken men automatisk fulgte også en skål god bearnaise, som tjeneren var opmærksom på at få fyldt op, da vi havde nydt den første skål. Dejligt med opmærksom betjening.
Til dessert fik vi henholdsvis en Creme brulee og en Chokoladetallerken der bestod af en luftig og blød chokoladekage, ganache og en dejlig creme samt Is til. Desserterne var også dejlige.
Natklub
Efterhånden som urviseren nærmede sig 23 skruede DJ’en op for musikken – cool, international lounge musik hvor vi bla spottede Makala, Tape Five mv. med mix til Rihanna og andre aktuelle hits. Selv om vi var klar til drinks og party var vi dog enige om at musikken skulle være en anelse lavere, da stedet mere fungerer som et lounge – lad os snakke mens vi drikker cocktails – sted end en egentlig natklub. Vi forsøgte at flytte lidt rundt for at få musikken til et snakke niveau, men lydniveauet var det samme i hele restauranten. Om det var derfor folk fortrak forholdsvis tidligt skal jeg ikke kunne sige, men desværre gik crowded og efterlod stedet tomt ved 1 – tiden. Utrolig synd, da deres drinks var gode, og musikken klart den cooleste i omegn. I stedet var Kysten på Skovridderkroen fyldt, hvor laveste fællesnævnere festede igennem.
Mit håb vil være at natklub delen bliver en lige så stor succes som restauranten, da dette klart er den natklub der har mest potentiale i miles omkreds. Vi blev faktisk enige om at dette vækkede minder fra de gamle Konrad dage.
Alle Borbi rekommendationer – se mere om Tisvilde Bistro her: http://tisvildebistro.com/ – desværre lader det ikke til at hjemmesiden opdateres – priserne stemmer ikke og der reklameres her i midt januar stadig for nytårsmenuen.